Dýňová polévka - focení jídla a food styling

Hřejivá dýňová polévka s kokosovým mlékem

Když je venku sychravo, listí šustí pod nohama a studený vítr proniká do kabátu, není nic lepšího než se vrátit domů a zahřát se miskou dýňové polévky. Jemná, krémová, s trochou kokosového mléka a medu – přesně taková, která zahřeje tělo i duši. A když ji na závěr posypete křupavými krutony nebo dýňovými semínky, máte pocit, že podzim je najednou úplně doma u vás v kuchyni.

Vepřový guláš s pivem

Vepřový guláš s pivem

Když venku začíná být sychravo a vzduchem se nese vůně podzimního listí nebo zimního mrazu, není nic lepšího než si doma uvařit pořádný guláš. Hrnec pomalu bublá na plotně, kuchyní se line vůně cibule, sladké papriky a česneku, a vy víte, že vás čeká talíř, který zahřeje na těle i na duši. Vepřový guláš má v sobě kus tradice, pohody a radosti ze společného jídla.